Detinerea autoturismului inseamna plata tuturor serviciilor de intretinere, intretinere, inlocuire a anvelopelor, impozit, asigurare si curatare.

Puteti conduce cele mai noi modele

 Nimic nu se compara cu acel sentiment de masina noua, dar nu multi isi pot permite sa cumpere o masina noua in fiecare an. Varsta medie a masinilor pe drumurile europene este de opt ani. De la companiile de profil auto puteti lua masini cat mai noi si mai moderne pe care sa le utilizati si pe care sa le incercati.

Masini mici pentru oras

Un supermini pentru calatorii in oras si un transportator de persoane pentru acele excursii mai lungi in familie in weekend sunt solutii ideale. Dar va puteti permite doua masini – este economic sa detineti doua?

De ce sa nu scapati de a doua masina si sa folositi un vehicul mai mare pentru weekendurile ocazionale.

Masinile au emisii mai mici

Multi proprietari de vehicule vor sa faca ceva cu privire la emisiile de CO2 legate de transportul lor rutier. Ei sunt dispusi sa se plimbe, sa circule cu bicicleta sau sa foloseasca transportul public pentru a inlocui o mare parte din calatoriile lor cu masina, dar isi dau seama ca o masina este esentiala pentru unele calatorii.

O masina noua produce aproximativ 157 g / km CO2, cu mult sub 164 g / km produse de masinile mai vechi. Multe companii auto ofera o gama de masini cu emisii reduse, inclusiv hibrizi ceea ce inseamna ca veti reduce cu mult emisiile.

Comoditate

Inchirierea de vehicule este  perfecta pentru persoanele care sosesc la un aeroport sau locuiesc in apropierea unei companii, dar ce se intampla cu toti ceilalti? Ce se intampla daca aveti nevoie de o masina sau o autoutilitara in termen scurt sau pentru o perioada scurta de timp?

Companiile auto sunt minunate pentru calatoriile mai scurte si functioneaza bine in zonele urbane, deoarece le permit oamenilor sa rezerve vehiculele rapid si sa le ridice din locurile de parcare locale. In mod alternativ, pentru o taxa mica, companiile auto pot veni si la aeroport.

Trenul nu mai este de mult o solutie

Transportul feroviar poate fi ieftin, rapid si fara stres, dar sunt deseori momente in care o rezervare de ultima ora ajunge sa va coste foarte mult si uneori problemele mecanice pot dubla durata calatoriei.

O masina mai mare pentru a duce familia sau prietenii intr-o calatorie poate fi adesea mai ieftina decat trenul, in special la orele de varf.