Calatoriti cu prietenii?  Veti economisi combustibil si logistica daca luati o masina cu mai multe locuri in loc sa conduceti doua sau trei. Si veti avea sansa sa glumiti si sa radeti impreuna impreuna in timp ce calatoriti.

Auto Brasov – avantaje

Calatoriti cu copiii?  Majoritatea companiilor permit inchirierea a pana la 3 locuri pentru copii. Daca nu doriti sa aveti o calatorie lunga si preferati sa luati un avion sau un tren la destinatie puteti uita scaunele pentru copii, este mult mai usor sa le luati cu masina.

Luati o masina si nu aratati ca un turist

In momentul in care trebuie sa calatoriti si vreti sa va integrati cat mai bine in decor aveti nevoie cu siguranta de o masina pentru a nu parea turist si pentru a nu atrage priviri indiscrete. Este natural ca localnicii sa aiba vehiculele proprii, deci veti trece neobservati chiar daca masina nu va apartine.  

Trebuie sa merg dintr-un oras in altul si nu stiu cum sa fac asta.  Majoritatea companiilor de inchirieri de masini ofera serviciul „One Way”, ceea ce inseamna ca puteti inchiria o masina intr-o locatie si o puteti lasa in alta; chiar si in alt oras. Exista o taxa suplimentara pentru acest serviciu.

Nu-mi place ca oamenii stiu ca sunt turist.  Ar fi mai sigur sa nu aveti o placuta cu numar strain; de obicei aceste masini sunt mai amenintate de tentativele de efactie. Cu siguranta pe site-ul nostru veti gasi cele mai bune masini si tot ce trebuie sa faceti este sa selectati varianta cea mai potrivita.

Alternative auto si dezavantajele lor

Companii precum Blablacar sau Amovens permit calatoriile din oras in oras pentru bani foarte putini. Dar logistica pentru calatoriile dus-intors pentru a vizita zonele importante ale unui oras este foarte complicata. In afara de asta:

  • Nu stiti cu  adevarat starea reala a masinii si, chiar daca masina nu este foarte veche sau nu este stricata, puteti suferi o experienta neplacuta daca anvelopele nu sunt in stare buna.
  • Sistemul de  rating  al Blablacar este destul de clar, dar nu stiti daca o persoana conduce sau nu bine sau daca ii place sa mearga cu viteza. Daca de obicei aveti rau de masina, este posibil sa nu fie cea mai buna optiune.
  • Aveti nevoie de opriri dese? Este posibil ca soferul pe care il gasiti prin car sharing sa nu fie chair cel mai incantat ca trebuie sa se opreasca mereu.

Toate aceste aspecte conteaza foarte mult si au tot potentialul de a distruge un concediu.