Serviciile de inchiriere masina Brasov sunt unele dintre cele mai cautate si mai recomandate solutii pentru concedii si calatorii confortabile si reusite iar motivele sunt evidente. In continuare va prezentam mai multe alternative auto .

Masina Brasov peer to peer

Este o optiune scumpa, mai scumpa decat o inchiriere de masini. In plus, aceasta alegere nu este la fel de sigura pentru ca nu stiti starea masinii. De obicei sunt masini foarte vechi. Daca ceva este deteriorat, cine va plati reparatia? Probabil ca cel care inchiriaza. Aceste servicii nu implica si preluare sau conducere la aeroport. Conditiile de acoperire a asigurarilor nu sunt foarte clare si nu specifica de fapt ce este acoperit si ce nu.

Masina cu ora

Nu este o optiune pentru calatorii. Cu toate acestea, este o optiune ca masina de inlocuire atunci cand cea personala este in service. Cu toate acestea, veti descoperi ca atunci cand reparatiile dureaza mai mult este mult mai economic sa luati o masina pentru toata ziua deoarece costurile pe ore se vor ridica la mai mult decat costul unei zile .

Taxi

Preturile taxi-urilor nu sunt potrivite pentru toate bugetele.  Trei sau patru calatorii pe zi vor costa destul de mult. Amintiti-va ca, daca soferul de taxi descopera ca sunteti turist, este foarte probabil ca acesta sa va incaseze mai mult doar pentru ca merge pe calea cea mai lunga.

Companiile de taxi au in general preturi mari si va trebui sa asteptati pana cand taxiul ajunge la destinatie si sa stiti exact ce informatii sa oferiti astfel incat masina sa ajunga acolo unde aveti nevoie de ea.

Avand o masina toate aceste mici inconveniente dispar rapid pentru ca puteti calatori oriunde si oricand fara sa depindeti de nimeni.

Autobuze

Chiar daca exista transport public, unele parti ale orasului nu sunt bine conectate sau chiar inaccesibile, in special suburbiile, anumite zone de vizitare din exteriorul oraselor si chiar satele si comunele invecinate. Si este aproape imposibil sa ajungeti acolo cu autobuzul sau orice alt transport.

Calatoria in alte orase dureaza mai mult cu autobuzul decat cu masina din cauza limitei de viteza pe care autobuzul trebuie sa o respecte, deci aveti senzatia ca dureaza mai mult decat ar trebui.

Autobuzele si autocarele sunt destul de incomode. In general, scaunele sunt apropiate unele de celelalte si trebuie sa va indoiti genunchii intr-un unghi imposibil, dar, de asemenea, opririle sunt foarte incomode.

In afara de asta nu stiti niciodata cine va calatori in autobuz. Daca nu va place sa vorbiti in timp ce calatoriti, cu siguranta autocarul nu este cea mai buna solutie. Nu este o optiune foarte utila daca calatoriti cu copii: de obicei se simt rau in masina, se plictisesc si nu va puteti opri la cerere.